Huisregels - Lelymassage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huisregels

Lely massage vind het erg belangrijk dat de bezoeken op een verantwoorde manier hulp bieden of ontspannen zijn, 
daarom hieronder wat algemene informatie, adviezen en regels over de behandelingen.

1. Hygiene staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Er wordt verwacht dat je vlak voor de massage hebt gedoucht. 
      Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor jezelf om de behandeling te ondergaan.

2. Handdoeken ( om af te dekken, op te liggen en olie mee af te nemen) hoeven niet zelf te worden meegebracht, deze zijn in ruime hoeveelheden aanwezig of worden meegebracht 
      door de masseur naar uw woning.

3. Je dient ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen met de massage en kunnen eventuele afspraken na jou ook op tijd beginnen.

4. Voor aanvang van een eeste behandeling kunnen een aantal vragen gesteld worden met betrekking tot je sportieve en medische verleden ( voornamelijk bij sportmassages). 
      Geef aan wat voor jouw het doel van de massage is en vooral waar je eventueel last van hebt.

5. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur besluiten de behandeling te staken en je door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut. 
      Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt ( indien gewenst kan de masseur contact openemen met de behandelaar voor overleg.)

6. Bedenk vóóraf of er nog andere belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

7. Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk 24 uur vóóraf kosteloos per email of telefonisch worden gewijzigd of geannuleerd. Op de dag van de afspraak kunnen uitsluitend telefonisch 
      worden afgemeld. Wanneer je zonder bericht niet op de afspraak komt behoud Lelymassage het recht om €25,- in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

8. Bij Lely massage kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen bespreken we vooraf wat 
      en hoe gemasseerd zal worden. Ook tijdens de massage kun je aangeven of een en ander aan de verwachtingen voldoet.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu