Lelymassage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alwin Wilhelmus ( 16-04-1982 )

Na de opleiding sportmassage (NGS) in 2001 heb ik verdere scholing gevolgt tot massagetherapeut. Ik ben tevens in het bezit van het diploma 'HBO medische basiskennis'. Masseren is mijn passie. Het idee dat ik mensen kan helpen om zich weer goed in hun vel te laten voelen maakt mij enkel nog gemotiveerder. 
Dit is ook de reden waarom ik mij continu blijf verdiepen in nieuwe technieken en mogelijkheden.

Ik masseer op klassieke wijze met olie direct op de huid. Het is niet mijn bedoeling mijn massage een specifieke benaming te geven omdat er in mijn beleving alleen 'massage' is en ik me niet bind aan slechts 1 techniek. Ik gebruik verschillende technieken die voorkomen uit de westerse en oosterse traditie en daarnaast maak ik veel gebruik van mijn intu├»tie en gevoel.

Ieder persoon is anders en dat verlangt een massage aangepast aan de persoonlijke behoeften. Het kan zijn dat een diepe en stevige massage wenselijk is omdat dit verlichting geeft aan de stijve spieren van de nek, schouders en rug. Maar het kan ook zijn dat een rustige meer intu├»tieve massage passend is om tot een diepe ontspanning te komen. Voorafgaande aan een massage bespreek ik altijd de wens van de klant om zo de meest optimale ontspanning of heling te garanderen.

Ontspannen werken aan een betere gezondheid                                                                                                     

-LId BMS ( Belagenvereniging Beroepsbeoefenaars in Massage en Sportverzorgingsbranche)      
-Licentie NGS ( Nederlandse Genootschap voor Sportmassage)
Nederlandse Genootschap voor Sportmassage ( NGS)
Als sportmasseur heb ik een licentie bij het NGS. HEt NGS is de toonaangevende organisatie op het gebied van sportmassage in Nederland. Zij streeft ernaar om met haar leden en aangeboden diensten de toonaangevende organisatie te blijven in de sportmassage en sportverzorging. Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en houding van haar leden. N.G.S. sportmasseurs houden hun kennen en kunde bij door regelmaig her-en bijscholingscursussen te volgen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu