Waarom - Lelymassage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Waarom

Vage klachten? Iedereen kent ze...

Spierpijn, rusteloze benen, lichamelijke en psychische overbelasting, vastzittende nek- en schouderspieren, RSI/CANS, hoofdpijn, rugklachten, onbalans en vele andere gemakken: je kunt er iets aan doen!

Door ons jachtige leven en de eisen die anderen én wijzelf stellen, nemen we vaak niet de tijd om aan onze gezondheid te werken. We slaan ons er doorheen en vergeten daarbij naar ons lichaam te luisteren. Dat kun je nu veranderen! De massages van Lelymassage helpen je op weg naar een betere gezondheid. Ook als je nu nog geen klachten hebt kan de massage die helpen voorkomen. De behandeling heeft een positieve werking op o.a. het imuumsysteem, de lymfeafvoer, de energiecirculatie, de doorbloeding en het algemeen welbevinden.

Massagetherapie is een gezonde noodzaak, geen luxe.
Ons lichaam functioneert niet als vanzelfsprekend. Massage bevordert de circulatie van bloed, lymfe en energie, waardoor de lichaamsvloeistoffen in staat worden gesteld alle voedingsstoffen, hormonen en enzymen daar te brengen waar ze nodig zijn. een goede circulatie verwijdert afvalstoffen en lichaamsvreemde stoffen die giftig zijn en dus slecht voor onze gezondheid.

Massage vereist weinig en levert zeer veel op.
De behandeling kan op zichzelf staan, maar ook ter versterking van de werking van andere therapievormen worden toegepast, preventief of curatief.

Gewoon even ontspannen..
Het mooie van massage is dat je direct uit de dagelijkse routine haalt, zodat je even blijft stilstaan om diep adem te halen. Een pauze inlassen in je normale routine is een cadeau
dat je al leren dat het mogelijk is om momenten van rust en kalmte te hebben.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu